Vítejte na novém webu pro seniory!

V dnešní nelehké době není jednoduché sledovat veškeré aktuální dění, a proto doufáme a věříme, že pro vás bude spuštění Senior webu, přínosem. Web bude sloužit vám, seniorům, jako informační portál a to jak z oblasti kulturního či sportovního, tak i vzdělávacího a volnočasového dění v Mladé Boleslavi.

Na webových stránkách se také dozvíte o připravovaných akcích, které organizace a kluby pro seniory plánují. Budete mít možnost přečíst si o proběhlých událostech a prohlédnout si fotografie z akcí. Čtenáři budou mít také příležitost podělit se o své nejlepší příběhy nebo recepty, které by rádi předali dál. Mimo jiné se také dočtete o všech Mladoboleslavských klubech pro seniory, do kterých se budete moci přidat.

Pravidelný odběr novinek a událostí ve městě si můžete také aktivovat zadáním Vaší e-mailové adresy do políčka níže a dostávat všechny důležité informace přímo do vaší schránky v počítači, tabletu nebo telefonu. Pokud budete chtít odběr novinek odhlásit, stačí nám napsat na info@seniormb.cz a my vše zařídíme.

Události, které jsou v sekci Pozvánky si můžete pohodlně jedním kliknutím přenést do svého kalendáře v telefonu a nastavit si upomínku. Budete tak předem upozorněni na začátek Vašeho oblíbeného pořadu, turnaje, nebo třeba divadla. Po rozkliknutí vybrané události budete mít přehled, kdo z pořadatelů akci chystá a další bližší informace, které je vždy dobré vědět před tím, než vyrazíte do světa:-). Po oficiálním spuštěním webových stránek oceníme i tipy, jak tento web zlepšit a co v něm mimo jiné ještě nabídnout.

Pokud vás, jako hlavní návštěvníky a čtenáře webu, napadne cokoliv, čím obohatit tyto stránky či budete mít zájem o zveřejnění vašich příběhů a receptů, ozvěte se na e-mail info@seniormb.cz nebo na tel. číslo 703 434 262 a podělte se s námi!

Děkujeme, že jste se přišli na web podívat a budeme se těšit na vaše příběhy, recepty i zpětnou vazbu.

X
X