Jiná doba, jiné možnosti

Přednášky a zájmové pořady on-line

Svět se mění a my s ním…

Na stránkách www.sskolemb.cz a www.klementinka.cz  najdete od 1. 12. 2020 přehled všech plánových i proběhlých online přednášek.

Online výuka bude probíhat formou živého vysílání. „Zvažovali jsme nejrůznější technická řešení a platformy. Zásadní pro nás bylo, aby šlo o formu, která bude pro seniory co nejpřístupnější. Nakonec jsme se rozhodli pro živé vysílání přes kanál YouTube. S lektory chodíme přímo do studia, a tak se nám daří produkovat videa v dobré kvalitě, jak po stránce zvuku, tak obrazu“.

Plánované přednášky můžete sledovat živě v uvedených datech. A to tak, že chvíli před jejím zahájením kliknete na název nad videem. Přednášku si  budete moci také pustit ze záznamu a dohledat si informace, které vám unikly.

Lektoři budou využívat dvě formy záznamu. Buď obraz v obraze, kdy je vidět prezentace i lektor, nebo variantu, kdy se vizualizuje jen prezentace a lektor doprovází přednášku slovem.

Našim cílem je zpřístupnit nejen on-line výuku, ale i zajímavé cestopisné a naučné programy tak, aby si je každý zájemce mohl shlédnout z pohodlí domova. Přejeme vám příjemný a ničím nerušený zážitek z pohodlí vašeho domova!

X
X